Akademichnikursove.com

Английски като чужд език (ESL) курсове в Централна Америка и Карибския басейн.Намерете курсове и краткосрочни курсове в Английски като чужд език (ESL) в Централна Америка и Карибския басейн

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за студенти, които учат английски за първи път като чужд език. Учебната програма може да включва английски правопис, произношение, лексика и граматика. Освен това, студентите могат да изучават история и култура като част на учебната програма.

В Карибско море е море на Атлантическия океан се намира в тропиците на западното полукълбо. Тя граничи с Мексико и Централна Америка на запад и югозапад, на север от Големия Антили, източно от Малките Антилски острови, а на юг от Южна Америка.

Английски като чужд език (ESL) курсове в Централна Америка и Карибския басейн - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Английски като чужд език (ESL) в Централна Америка и Карибския басейн. All информация тук!

2 резултата за Английски като чужд език (ESL), Централна Америка и Карибския басейн Filter

английски като втори език, разбира се

Xavier University School of Medicine
Кампус Редовно обучение 24 седмици Запитване на информация Аруба Oranjestad

Английски като втори език, за начинаещи и средно активни. За напредък в един от много области на медицинското изследване.

Разбира се: почивка ESL

University College Of The Caribbean
Кампус Редовно обучение 2 - 3 седмици Запитване на информация Ямайка Kingston

Тези кратко две и три седмици интензивни курсове са предназначени за подобряване на способността на ученика да се използва английски език в ситуации от реалния живот.