Filter
Курсове
Швеция Bern Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Bern. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Bern

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

ESL е съкратено от „английски като втори език“, и се използва за назоваване на учебната програма, в която могат за изучават английски хората, чийто роден език не е английски. Студентите се учат да четат, говорят, пишат и разбират английски език.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Берн е символ на Университета на Берн и Университета за приложни науки. Можете да намерите почти всичко там, включително и някои институти, които са известни по целия свят за приноса им към организации като NASA, ESA, болници и т.н.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Bern - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Bern. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Bern

Степени
Място
Швеция
Bern
Тип на обучение
Темпо на обучение
English Training Lounge

Нашата английски като втори език (ESL) разбира се е най-вече за студенти с ограничено до умерено английски опит, които искат да учат и да се развиват уменията си по англи ... [+]

Английски като втори език (ESL)

Английски обучение Lounge - Избор на специалиста

Нашата английски като втори език (ESL) разбира се е най-вече за студенти с ограничено до умерено английски опит, които искат да учат и да се развиват уменията си по английски. По отношение на целия Целта на програмата е да се разработи ESL и да се подготвят и еснаф на студентите да бъдат на английски своите способности от всяка посока, което искат. Това може да бъде в посока, IELTS, TOEFL, ESP или всеки друг английски пътека. Програмата на ESL се фокусира върху развитието на уменията по английски език на обучавания, като например: слушане, говорене, четене и писане. Центровете на програмата около слушане с разбиране, говорене практика, четене и интензивно развитие лексика.... [-]

Швеция Bern
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски