ACADEMICCOURSES

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Ямайка. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Ямайка

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за студенти, които учат английски за първи път като чужд език. Учебната програма може да включва английски правопис, произношение, лексика и граматика. Освен това, студентите могат да изучават история и култура като част на учебната програма.

Няколко университета в САЩ имат разширение програми в различни части на Ямайка. Повечето от учениците, които се запишат в тези на непълно работно време програми работят професионалисти, които искат да продължат образованието си без да се налага да се премести по-близо до нацията "и университети. Ямайка е третият по големина остров в Карибския басейн.

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Ямайка - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Ямайка. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Ямайка Filter

Разбира се: почивка ESL

University College Of The Caribbean
Курсове
<
Редовно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 седмици
Кампус

Тези кратко две и три седмици интензивни курсове са предназначени за подобряване на способността на ученика да се използва английски език в ситуации от реалния живот. ...

Научете повече