Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Arizona Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Arizona. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Arizona

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

ESL, или английски като втори език, е учебна програма, която се фокусира върху овладяване на говорене и разбиране в английския език при студенти, за които английският не е майчин език. Правописът, четенето, писането и лексиката са приоритетните области в такива програми.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Arizona - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Arizona. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Arizona

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Тип на обучение
Темпо на обучение
Pima Community College

интересуват от получаване на степен или сертификат от Pima Community College ли сте? Международните студенти не се нуждаят от TOEFL резултат или напреднали владеене на ан ... [+]

интересуват от получаване на степен или сертификат от Pima Community College ли сте? Международните студенти не се нуждаят от TOEFL резултат или напреднали владеене на английски език, за да започне обучението си!

Ние предлагаме кредити ESL курсове в четене, писане, устно общуване, Произношение, и американската култура. Започнете на вашето ниво, от високо начало до напреднали, както и изграждане на солидна основа за успех в Pima и за трансфер на университета.... [-]

Съединени Американски Щати Tucson
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски