Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Pueblo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Pueblo

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Студентите, които учат английски език, често взимат курс по ESL (английски като втори език). Курсът предимно се фокусира върху правилното произношение, правописа и граматиката на езика, така че студентите да могат да четат, пишат и говорят правилно и разбираемо.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Pueblo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Pueblo. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Pueblo Filter

английски като втори език

Colorado State University Pueblo
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Pueblo

Colorado State University-Pueblo е горда да предложи високо качество на по-корпус интензивно английски програма за разумна цена.