Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Colorado. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Colorado

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

ESL е съкратено от „английски като втори език“, и се използва за назоваване на учебната програма, в която могат за изучават английски хората, чийто роден език не е английски. Студентите се учат да четат, говорят, пишат и разбират английски език.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Colorado - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Colorado. Цялата информация тук!

2 резултата за Английски като чужд език (ESL), Colorado Filter

BridgeTEFL

Bridge Education Group
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Denver Чили Santiago + още 1

BridgeTEFL е разделението на обучение на учители на мост и най-големият доставчик на TEFL / Tesol курсове в САЩ. С почти 30 години на учители опит за обучение и преподаване на езици по света, ние се смятаме истински експерти в бранша.

английски като втори език

Colorado State University Pueblo
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Pueblo

Colorado State University-Pueblo е горда да предложи високо качество на по-корпус интензивно английски програма за разумна цена.