ACADEMICCOURSES

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Gaithersburg. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Gaithersburg

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за хора, които учат английски за първи път като чужд език. Основните цели на такива програми са студентите да овладеят четенето, писането и общуването на английски език.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Gaithersburg - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Gaithersburg. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Gaithersburg Filter

интензивен английски програма (ESL) - 25 часа седмично

International Language Institute (ILI)
Курсове
<
Редовно обучение
<
4 седмици
Английски
Кампус

ILI предлага интензивни английските паралелки ден в центъра на Вашингтон, окръг Колумбия Програмата разполага с 12 различни нива 4-седмично, вариращи от начинаещи до университ ...

Научете повече