Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Glen Ellyn. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Glen Ellyn

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за студенти, които учат английски за първи път като чужд език. Учебната програма може да включва английски правопис, произношение, лексика и граматика. Освен това, студентите могат да изучават история и култура като част на учебната програма.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Glen Ellyn - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Glen Ellyn. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Glen Ellyn Filter

ESL

College of du Page
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Glen Ellyn

Целта на ESL програма Academic е да осигури академична езиково обучение английски език за ученици, чиито роден език не е английски. Нашата цел е да подпомогне подготовката на учениците за академични изследвания в колежите в САЩ и за професионална заетост в САЩ.