Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Iowa. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Iowa

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за студенти, които учат английски за първи път като чужд език. Учебната програма може да включва английски правопис, произношение, лексика и граматика. Освен това, студентите могат да изучават история и култура като част на учебната програма.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Iowa - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Iowa. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Iowa Filter

ESL INTERLINK в университета "Свети Амброс"

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Кампус Редовно обучение 9 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Davenport

Езиковият център INTERLINK в Университета "Свети Амброс" (SAU) предоставя на чуждестранните студенти обучение по английски език (ESL), културна ориентация и академична подготовка, както и помощ за университетска практика и условно допускане за осигуряване на успешен и запомнящ се опит в областта на образованието Съединените щати.