Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Irvine. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Irvine

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

ESL, или английски като втори език, е учебна програма, която се фокусира върху овладяване на говорене и разбиране в английския език при студенти, за които английският не е майчин език. Правописът, четенето, писането и лексиката са приоритетните области в такива програми.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Irvine град беше планиран и създаден от компанията Irvine през 1960. Той е нараснал до пристанище повече от 200 000 жители на територията на страната. Градът се нарежда сред петте най-добри места за живеене, дължими на неговото качество заведения и училищата, които включват различни университети и колежи.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Irvine - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Irvine. Цялата информация тук!

2 резултата за Английски като чужд език (ESL), Irvine Filter

интензивен английски като програма на втори език (iesl)

Hancock International College
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Irvine

Това е поредица от интензивни курсове по английски език за студенти, които искат да подобрят английския си академично или професионално. Тези курсове помагат на студентите да развият граматическа точност, четене с разбиране, слушане, говорене и писане, която ще се култивира владеене на английски език е необходимо, за да успее и да се развиват.

Курс: 10-седмичен интензивен ESL

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Кампус Редовно обучение 10 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Irvine

Подгответе се за обучение на университетско ниво, кариера или за постигане на лични цели в нашата академична академична академична 10-седмична интензивна англика като програма за втори език.