Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Kentfield. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Kentfield

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

ESL е съкратено от „английски като втори език“, и се използва за назоваване на учебната програма, в която могат за изучават английски хората, чийто роден език не е английски. Студентите се учат да четат, говорят, пишат и разбират английски език.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Kentfield - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Kentfield. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Kentfield Filter

Английски като втори език (ESL)

College of Marin
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Kentfield Novato

Noncredit класове ESL са предназначени за възрастни в общността, които искат да подобрят английския си, за да оцелеят в англоезична общност, за да се получи или запази на работа, или да се подготвят за академични курсове. Credit ESL класове се предлагат за колеж кредит на студенти в междинно до напреднали нива на професионалната подготовка.