ACADEMICCOURSES

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Kentfield. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Kentfield

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

ESL е съкратено от „английски като втори език“, и се използва за назоваване на учебната програма, в която могат за изучават английски хората, чийто роден език не е английски. Студентите се учат да четат, говорят, пишат и разбират английски език.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Kentfield - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Kentfield. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Kentfield Filter

Английски като втори език (ESL)

College of Marin
Курсове
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Noncredit класове ESL са предназначени за възрастни в общността, които искат да подобрят английския си, за да оцелеят в англоезична общност, за да се получи или запази на рабо ...

Научете повече