Filter
Курсове
Съединени Американски Щати North Carolina Greensboro Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Greensboro. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Greensboro

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

ESL е съкратено от „английски като втори език“, и се използва за назоваване на учебната програма, в която могат за изучават английски хората, чийто роден език не е английски. Студентите се учат да четат, говорят, пишат и разбират английски език.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Greensboro е голям град в щата Северна Каролина, се нареди на трето място по отношение на населението. Основана през 1750 г., градът се е превърнал в силно индустриализираните център, който е домакин на различни фирми. Тя има много университети и колежи, които предлагат програми основания и технологии и др.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Greensboro - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Greensboro. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Greensboro

Степени
Място
Съединени Американски Щати
North Carolina
Greensboro
Тип на обучение
Темпо на обучение
American Consortium of Universities (INTERLINK)

Езиковият център INTERLINK в Университета в Северна Каролина в Грийнсборо (UNCG) предоставя обучение по ESL (английски език като втори език), културна ориентация и академ ... [+]

За нашата програма

Езикови центрове INTERLINK в Университета на Северна Каролина в Грийнсбъро (UNCG) помага на учениците да постигнат личните и професионалните си цели от 1997 г. насам. На територията на Грийнсборо, Северна Каролина INTERLINK предлага интензивно обучение по английски, академична подготовка и междукултурна ориентация за студентите , учени и професионалисти на целогодишна основа. Програмата подготвя студентите за предизвикателни кариери и осигурява инструментите и уменията, необходими за постигане на успех през 21-ви век. След дипломирането, много студенти продължават да учат в академични програми в UNCG или други университети в района. INTERLINK помага за университетското настаняване и условното приемане, за да осигури успешен и запомнящ се опит в образованието в Съединените щати. Учебният план на ИНТЕРЛИНК е строг. Неговите шест нива, предлагани на 9-седмични сесии, включват вградени и извънкласни задачи по слушане, говорене, четене, писане и проекти, които изискват активно участие на студентите. Студентите се радват на пълен достъп до университетските учебни заведения, включително възможности за срещи с ученици и преподаватели, одит или вземане на класове за кредитиране. Програмните пътувания позволяват на студентите да научат от първа ръка за държавата и местната общност. От особена полза за студентите е представянето на много култури в програмата. В разнообразна среда, студентите научават повече за света, и в този процес, за себе си. Академично квалифицираните студенти се радват на удобството да получат условно допускане, преди да започнат езиковата си програма в INTERLINK. В INTERLINK се стремим да осигурим незабравимо и трансформиращо образователно преживяване за чуждестранни студенти. Ако търсите английски език като програма за втори език,... [-]

Съединени Американски Щати Greensboro
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 седмици
Кампус
Научете повече на английски