Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в North Carolina. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в North Carolina

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Студентите, които учат английски език, често взимат курс по ESL (английски като втори език). Курсът предимно се фокусира върху правилното произношение, правописа и граматиката на езика, така че студентите да могат да четат, пишат и говорят правилно и разбираемо.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Английски като чужд език (ESL) в North Carolina - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в North Carolina. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), North Carolina Filter

ESL INTERLINK в университета в Северна Каролина в Грийнсбъро

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Кампус Редовно обучение 9 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Greensboro

Езиковият център INTERLINK в Университета в Северна Каролина в Грийнсборо (UNCG) предоставя обучение по ESL (английски език като втори език), културна ориентация и академична подготовка, както и помощ при университетско настаняване и условно допускане. Ние се стремим да осигурим успешен и запомнящ се опит в образованието в САЩ за чуждестранни студенти. Програмата INTERLINK е специално предназначена за студенти, които планират да завършат висше образование в американски университет.