Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Salem. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Salem

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

ESL е съкратено от „английски като втори език“, и се използва за назоваване на учебната програма, в която могат за изучават английски хората, чийто роден език не е английски. Студентите се учат да четат, говорят, пишат и разбират английски език.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Salem - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Salem. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Salem Filter

ESL програма

American National English Language Institute
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 15 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Salem + още 1

American National English Language Institute предоставя цялостно обучение на няколко нива в областта на английското езиково обучение и преподаване, за да отговори на нуждите на студентите в конкурентна глобална икономика.