ACADEMICCOURSES

Курсове в Андора. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Андора

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Андора може да бъде идеалното място за обучение в чужбина. Намира се между Франция и Испания, съвместни образователни програми между страни също да съществуват. Каталунски, испански, португалски, френски и също правят това чудесно място за студенти филолози.

Курсове в Андора - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Андора. Спестете време, научете цялата информация за курсове директно тук!

Резултати Filter

Диспечер на авиационния курс

Andorra Aviation Academy
Курсове
<
2 месеца
Английски
Кампус

Въздухоплавателният диспечер е лицензиран въздушен превозвач, сертифициран от администрацията на гражданската авиация. Той носи обща отговорност с капитана за безопасността и ...

Научете повече

Бързо проследяване на ATPL (18 месеца)

Andorra Aviation Academy
Курсове
<
Редовно
<
18 месеца
Английски
Кампус

Тази програма е разработена така, че да отговаря на изискванията за полетна екипировка с европейската авиокомпания и да работи като пилот на американски регистрирани самолети. ...

Научете повече