Filter
Курсове
Египет Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Арабски език в Египет. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Арабски език в Египет

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Изучаването на арабски език се фокусира върху ефективното използване на арабския език в предимно професионални и образователни среди. Той може да включва и по-задълбочен анализ на теми като арабска култура, история, политика и география, за да получи по-цялостно разбиране на езика.

Египет е най-старата образователна система в Северна Африка и Близкия изток. Правителството винаги финансиране на висшето образование, което я прави една от най-евтиния живот студента в Северна Африка и Близкия изток. Университета на Кайро е водещият университет.

Курсове по Арабски език в Египет - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Арабски език в Египет. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Арабски език, Египет

Степени
Място
Египет
Тип на обучение
Темпо на обучение
AUC The American University in Cairo

AUC предлага Международни възможност на студентите да се съсредоточи своето проучване на арабски език чрез интензивна програма на Arabic Language Institute (ALI). ... [+]

Курс: Language Институтът за Arabic (ALI) интензивна програма

AUC предлага Международни възможност на студентите да се съсредоточи своето проучване на арабски език чрез интензивна програма на Arabic Language Institute (ALI). Това е отделна програма, посветена на изучаването на арабски език и египетската култура.

Програмата разполага с три нива на обучение; елементарни, средно напреднали и напреднали курсове. Настрана от кредитни курсове, ALIN предлага noncredit курсове по калиграфия, музика и драма. Програмата също така предлага екскурзии и еднодневни турове до различни обекти в и около Кайро. ... [-]

Египет Cairo
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски