Filter
Курсове
Йордания Irbid Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Арабски език в Irbid. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Арабски език в Irbid

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Академичната концентрация върху арабския език се фокусира върху световен език, широко използван от общностите в северноафриканските региони и Близкия изток. Езикът се говори и в много общности, разпространявани по целия свят.

Тя е официално известен като Хашемитско кралство Йордания. Jordan се намира в Азия. A двугодишен цикъл на предучилищното, 10 години затвор за основния, задължително образование и до средно за 2 години е образователната система се уважава тук. След това седнете за Tawjihi.

Курсове Арабски език в Irbid - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Арабски език в Irbid. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Арабски език, Irbid

Степени
Място
Йордания
Irbid
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Yarmouk University

Организацията на обединените нации признава арабски като един от най-разпространените езици в света. Той е майчин език за повече от 300 милиона араби, живеещи в 22 държав ... [+]

Организацията на обединените нации признава арабски като един от най-разпространените езици в света. Той е майчин език за повече от 300 милиона араби, живеещи в 22 държави, от Мароко и Мавритания на запад с Ирак и Персийския залив на изток. Arabic е и на езика на Свещения Коран, литургичния език в продължение на повече от един милиард мюсюлмани от различни езици и произход в страни по целия свят.... [-]

Йордания Irbid
Септември 2019
Английски,Arabic (Jordan)
Редовно обучение
14 - 16 седмици
Кампус
Научете повече на английски