Akademichnikursove.com

Курсове Арабски език в Йордания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Арабски език в Йордания

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Изучаването на арабски език се фокусира върху ефективното използване на арабския език в предимно професионални и образователни среди. Той може да включва и по-задълбочен анализ на теми като арабска култура, история, политика и география, за да получи по-цялостно разбиране на езика.

Тя е официално известен като Хашемитско кралство Йордания. Jordan се намира в Азия. A двугодишен цикъл на предучилищното, 10 години затвор за основния, задължително образование и до средно за 2 години е образователната система се уважава тук. След това седнете за Tawjihi.

Курсове по Арабски език в Йордания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Арабски език в Йордания. Цялата информация тук!

7 резултата за Арабски език, Йордания Filter

арабски курс за подготовка на изпити

Al Baher Arabic Language Training Center
Кампус Отворено кандидатстване Йордания Amman

Al Baher предлага курсове за подготовка за такива изпити, които ще бъдат Вашата основна стъпка към успех и с помощта на нашите опитни и професионални инструктори ние ще осигурим най-добрите резултати за вас.

един до един арабски уроци

Al Baher Arabic Language Training Center
Кампус Отворено кандидатстване Йордания Amman

Малко индивидуално внимание може наистина да се извърви дълъг път! Частният урок означава персонализиран фокус върху вас. Ще получите общото внимание на учителя си, както и насоки и обратна връзка, които са специфични за вас и вашите цели.

Арабски онлайн курс

Al Baher Arabic Language Training Center
Онлайн обучение Отворено кандидатстване Йордания Amman

Al-Baher предлага онлайн уроци чрез Skype. Тези уроци са идеалният начин за изучаване на арабския език за студенти, бизнесмени, пътници, хора с променящи се графици и студенти, подготвящи се за тестване.

Модерен стандарт арабски

Al Baher Arabic Language Training Center
Кампус Редовно обучение 5 - 12 седмици Запитване на информация Йордания Amman

Съвременният арабски стандарт (MSA) е официалният арабски език. Той може да бъде написан и говорим и няма разлика между писмената и говоримата форма. В писмена форма MSA е езикът на литературата и медиите (книги, вестници, улични знаци, търговски марки и др.)

арабски в реалния живот програма

Al Baher Arabic Language Training Center
Кампус Редовно обучение 5 - 10 седмици Запитване на информация Йордания Amman

Ако целта ви е да развиете гъвкавост чрез нашия говорим диалект (Аммия / разговор), AL-Baher предлага тази програма за максимално ежедневно взаимодействие и комуникация. Студентите ще могат да използват арабски в мултикултурен дух, който може да им помогне да разширят хоризонти и разширяване на социалните мрежи.

Courses in Area & Arabic Language Studies in Jordan (Semester/Academic Year)

AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Йордания Amman

арабски език като чужд език

Yarmouk University
Кампус Редовно обучение 14 - 16 седмици Септември 2019 Йордания Irbid

Организацията на обединените нации признава арабски като един от най-разпространените езици в света. Той е майчин език за повече от 300 милиона араби, живеещи в 22 държави, от Мароко и Мавритания на запад с Ирак и Персийския залив на изток. Arabic е и на езика на Свещения Коран, литургичния език в продължение на повече от един милиард мюсюлмани от различни езици и произход в страни по целия свят.