Filter
Курсове
Мароко Rabat Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Арабски език в Rabat. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Арабски език в Rabat

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Изучаването на арабски език се фокусира върху ефективното използване на арабския език в предимно професионални и образователни среди. Той може да включва и по-задълбочен анализ на теми като арабска култура, история, политика и география, за да получи по-цялостно разбиране на езика.

Мароко официално на Кралство Мароко. е най-югозапад от страните от Северна Африка. Той има Атлантическия океан и Средиземно брегове и здрав интериорни планината. Основните ресурси на мароканската икономика са селското стопанство, фосфати, туризма и текстил.

Рабат е градът на чуждестранните посолства. Това е също така известен за туризъм. Освен това Мохамед V University има отличителни курсове в областта на науката, историята, културата и чужди езици.

Курсове Арабски език в Rabat - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Арабски език в Rabat. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

3 резултата за Арабски език, Rabat

Степени
Място
Мароко
Rabat
Тип на обучение
Темпо на обучение
AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services

... [+]

. [-]
Мароко Rabat
Запитване на информация
Френски
Редовно обучение
1 - 2 семестри
Кампус
Научете повече на английски
AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services

... [+]

[-]
Мароко Rabat
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 - 2 семестри
Кампус
Научете повече на английски
IES Abroad

Гмурнете се в завладяващата култура на тази северноафриканска нация, докато учите модерен арабски стандарт с курсове в началото, средно и напредничаво ниво. Научете разго ... [+]

Преглед

Докато обикаляте булевардите в Рабат, трудно е да не сте очаровани от тайната и традицията на този вечен град. От оживените квартали и атмосферата на града до спокойствието на околните планини и море, Рабат е идеалното място да научите езиците, културите и религиите в Северна Африка и Близкия изток.

Гмурнете се в завладяващата култура на тази северноафриканска нация, докато учите модерен арабски стандарт с курсове в началото, средно и напредничаво ниво. Научете разговорна мароканска арабика, за да комуникирате с мароканци, а ако вече сте взели напреднали френски език, можете да вземете курсове за обучение по френски език в IES Abroad Centre или в партньорската ни институция, Университет Мохамед V. Нашата учебна програма е насочена към Северна Африка, Източни и ислямски изследвания и курсове IES Abroad ви запознават с многото влиятелни сили, оформящи историята и културата на Мароко.... [-]

Мароко Rabat
Запитване на информация
Английски,Френски,арабски
Редовно обучение
1 - 2 семестри
Кампус
Научете повече на английски