Akademichnikursove.com

Курсове по Арабски език в Rabat. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Арабски език в Rabat

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Изучаването на арабски език се фокусира върху ефективното използване на арабския език в предимно професионални и образователни среди. Той може да включва и по-задълбочен анализ на теми като арабска култура, история, политика и география, за да получи по-цялостно разбиране на езика.

Мароко официално на Кралство Мароко. е най-югозапад от страните от Северна Африка. Той има Атлантическия океан и Средиземно брегове и здрав интериорни планината. Основните ресурси на мароканската икономика са селското стопанство, фосфати, туризма и текстил.

Рабат е градът на чуждестранните посолства. Това е също така известен за туризъм. Освен това Мохамед V University има отличителни курсове в областта на науката, историята, културата и чужди езици.

Курсове Арабски език в Rabat - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Арабски език в Rabat. Цялата информация тук!

3 резултата за Арабски език, Rabat Filter

Courses in Regional Studies in French (Semester/Academic Year)

AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Мароко Rabat

Courses in Area & Arabic Language Studies in Morocco (Semester/Academic Year)

AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Мароко Rabat

Рабат - проучване в Рабат

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Мароко Rabat

Гмурнете се в завладяващата култура на тази северноафриканска нация, докато учите модерен арабски стандарт с курсове в началото, средно и напредничаво ниво. Научете разговорен марокански арабин, който да комуникира с мароканци, а ако вече сте получили усъвършенстван френски език, можете да вземете курсове за обучение на френски език в IES Abroad Centre или в партньорската ни институция, Университет Мохамед В.