Akademichnikursove.com

Курсове Арабски език - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Арабски език

Езиков курс по арабски език може да помогне на учащите да общуват по-умело с местните жители на близкоизточните народи и Северна Африка. Learning Arabic може да бъде от полза за света пътници и международни бизнесмени.

Ако искате да пътуват до страни от Близкия Изток, както и върху континента Африка, може да пожелае способността да общуват вербално с жителите. Може би се чудите: "Какво е езиков курс на арабски език?" Външна езикови курсове са предназначени да развиват умения в специфични втори езици. Курсова въвежда речеви модели и помага на учениците със слушане, четене и писане. Awareness на културата е също учи, тъй като това е важна част от разбирането на тънкостите и нюансите на Arabic комуникация.

Има много предимства при вземането на езиков курс в арабски.В международния бизнес, това е от решаващо значение, за да бъде в състояние да комуникират ефективно, и по-опитен в други езици човек става, толкова по-голяма власт, той или тя трябва да работят в мрежа с други хора по целия свят. Ставайки многоезичен също е добро за стимулиране на мозъка, и е доказано, да съкратят влошаване, деменция и болестта на Алцхаймер. Знаейки повече от един език може да даде на кандидата за работа предимство при кандидатстване за множество позиции за заетост.

Цената да вземе езиков курс в арабски варира в зависимост от програмата и глобалното местоположението институция. Някои курсове се предлагат онлайн, докато други са се преподава в-лице на кампуса. Би било разумно да се свържете с желаната академия, за да се информира за текущите разходи за обучение.

Когато учениците станат владеят арабски език, той разширява перспективите им в възможности за работа.Това умение може да помогне на хората да станат преводачи, инструктори, международни бизнесмени, или глобални мениджъри. Ставайки двуезична или многоезична изглежда впечатляващо на автобиографията си и ви дава още един инструмент в инструментариум на умения за работа.

Светът се превръща в повече от едно глобално село, отколкото някога преди. За да успее, трябва да имат възможност да общуват на повече от родния си език. Ако сте готови да предприемат действия, за да разширите кръгозора си, да търсите за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

21 резултата за Арабски език Filter

Колоквиален марокански арабски (CMA) курс

Dar Loughat cross-cultural language center
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 52 седмици Отворено кандидатстване Мароко Tetouan + още 1

В зависимост от интереса на учениците, CMA може да бъде преподавана, като се използва арабски или латински шрифт, въпреки че първото се препоръчва, за да улесни живота на ежедневните задачи като четене на знаци и заобикаляне.

Модерен стандартен арабски курс (MSA)

Dar Loughat cross-cultural language center
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 52 седмици Отворено кандидатстване Мароко Tetouan + още 1

Нашата програма MSA е съобразена с нуждите на всички студенти, които се интересуват от изучаването или усъвършенстването на Стандартен арабски език. Тя им предоставя необходимите знания и обучение, за да придобие пълно и ясно разбиране за арабската езикова система.

арабски курс за подготовка на изпити

Al Baher Arabic Language Training Center
Кампус Отворено кандидатстване Йордания Amman

Al Baher предлага курсове за подготовка за такива изпити, които ще бъдат Вашата основна стъпка към успех и с помощта на нашите опитни и професионални инструктори ние ще осигурим най-добрите резултати за вас.

един до един арабски уроци

Al Baher Arabic Language Training Center
Кампус Отворено кандидатстване Йордания Amman

Малко индивидуално внимание може наистина да се извърви дълъг път! Частният урок означава персонализиран фокус върху вас. Ще получите общото внимание на учителя си, както и насоки и обратна връзка, които са специфични за вас и вашите цели.

Арабски онлайн курс

Al Baher Arabic Language Training Center
Онлайн обучение Отворено кандидатстване Йордания Amman

Al-Baher предлага онлайн уроци чрез Skype. Тези уроци са идеалният начин за изучаване на арабския език за студенти, бизнесмени, пътници, хора с променящи се графици и студенти, подготвящи се за тестване.

Модерен стандарт арабски

Al Baher Arabic Language Training Center
Кампус Редовно обучение 5 - 12 седмици Запитване на информация Йордания Amman

Съвременният арабски стандарт (MSA) е официалният арабски език. Той може да бъде написан и говорим и няма разлика между писмената и говоримата форма. В писмена форма MSA е езикът на литературата и медиите (книги, вестници, улични знаци, търговски марки и др.)

арабски в реалния живот програма

Al Baher Arabic Language Training Center
Кампус Редовно обучение 5 - 10 седмици Запитване на информация Йордания Amman

Ако целта ви е да развиете гъвкавост чрез нашия говорим диалект (Аммия / разговор), AL-Baher предлага тази програма за максимално ежедневно взаимодействие и комуникация. Студентите ще могат да използват арабски в мултикултурен дух, който може да им помогне да разширят хоризонти и разширяване на социалните мрежи.

стандартизиран тест арабски

Arabic-Online
Онлайн обучение Септември 2019 Саудитска Арабия Saudi Arabia Online

Тъй като тя влезе в идеята за създаване на арабска програма в интернет Arabic-Online.net Саудитска университет видя необходимостта от стандартен електронен тест, предназначен за измерване на езиковите умения на арабски учащите от не-носители на езика, който е свидетел на нарастващото търсене на учене от цял ​​свят. Едно от основните предизвикателства, липсата на стандарт модерен и цялостен тест за измерване на общото владеене на арабски учащите като стандартни тестове за някои от големи световни езици, основани на точни критерии, за да се постигне целта си език.

арабски онлайн

Arabic-Online
Онлайн обучение 980 часове Септември 2019 Саудитска Арабия Saudi Arabia Online

Онлайн арабската програма е жизненоважна онлайн програма и повратна точка в историята на преподаването на арабски на не-местни оратори. Програмата е нов учебен модел, предлаган от Саудитския електронен университет за преподаване на арабски език.

Courses in Regional Studies in French (Semester/Academic Year)

AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Мароко Rabat

Courses in Area & Arabic Language Studies in Jordan (Semester/Academic Year)

AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Йордания Amman

Courses in Area & Arabic Language Studies in Morocco (Semester/Academic Year)

AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Мароко Rabat

Рабат - проучване в Рабат

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Мароко Rabat

Гмурнете се в завладяващата култура на тази северноафриканска нация, докато учите модерен арабски стандарт с курсове в началото, средно и напредничаво ниво. Научете разговорен марокански арабин, който да комуникира с мароканци, а ако вече сте получили усъвършенстван френски език, можете да вземете курсове за обучение на френски език в IES Abroad Centre или в партньорската ни институция, Университет Мохамед В.

арабски език като чужд език

Yarmouk University
Кампус Редовно обучение 14 - 16 седмици Септември 2019 Йордания Irbid

Организацията на обединените нации признава арабски като един от най-разпространените езици в света. Той е майчин език за повече от 300 милиона араби, живеещи в 22 държави, от Мароко и Мавритания на запад с Ирак и Персийския залив на изток. Arabic е и на езика на Свещения Коран, литургичния език в продължение на повече от един милиард мюсюлмани от различни езици и произход в страни по целия свят.

курсове по арабски език в Дубай и Абу Даби

Eton Institute
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 20 - 30 часове Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Dubai Abu Dhabi Австрия Vienna Индия New Delhi Хонг Конг Hong Kong Съединени Американски Щати New York + още 10

Бизнес възможности: Арабският свят е бързо развиваща се отваряне на пазара до множество потенциални професионални възможности за арабски говорители. Изучаването на езика ви дава възможност да получите повече възможности за работа в и извън границите на региона ...