34 Курс Програми в Аржентина for 2024

Курс Програми в Аржентина for 2024Filter
    • Rosario, Аржентина

    Редовно обучение, Задочно обучение

    4 Месеца

    Дистанционно обучение

    Испански

    Програмата за управление на агробизнеса има за цел да обучи професионалисти да вземат решения и да предостави инструменти за преосмисляне на бизнеса.

    • Recoleta, Аржентина
    • Buenos Aires, Аржентина

    Редовно обучение

    На територията на колежа

    Невероятно вино за производство на Аржентина традиция е все по международното внимание от всякога. Днес тя е основен производител на вино от Южна Америка (5-ти в света) с повече от 1,3 милиарда литра, произведени годишно.Особено известен със своята дълбока,

    • 439, 1003, Аржентина

    На територията на колежа

    Испански

    Частните испански уроци на Expanish в Барселона са персонализирани, за да се адаптират към нуждите на ученика. Учителят отделя индивидуално внимание и използва материали, които отговарят на интересите на ученика и целите на изучаване на езика. Класирането е гъвкаво. Има много възможности да се насладите на частни уроци по испански в Барселона в нашето училище. Можете да изберете да посещавате класове, когато желаете, или да се запишете за индивидуалния курс 10 или индивидуалния курс 20 урока. Индивидуалният характер на тези курсове ви позволява да напредвате бързо и да развивате уверено уменията си по испански език, всяка сесия е изработена според вашите специфични нужди в рамките на учебната програма.

    • San Nicolás, Аржентина

    На територията на колежа

    Испански

    INTENSIVO 80 ЧАСА Курсът се препоръчва на новодошли, които трябва да научат езика от самото начало с напреднали темпове. Методологията на този курс и неговият фокус са особено в центъра на португалския говорещ, оставяйки стандартния чужденец настрана. Според Общата европейска рамка този курс обхваща нива А1 и А2. Ако сте учили испански преди, поискайте теста за ниво. Продължителността на курса е около един месец; това е курс от понеделник до петък с 80-часово натоварване на клас, 4 часа на ден. В края на курса студентите ще направят тест, за да преценят дали могат да преминат към следващото ниво. В този курс студентите ще вземат следните класове: Граматика Фонетика и музика Аржентинска история култура и общество Положителни беседи Сред другите

    • Recoleta, Аржентина

    На територията на колежа

    Испански

    Допълнете груповите си часове с частни уроци по испански език, персонализирани така, че да отговарят на индивидуалните цели на всеки ученик за изучаване на езика. Нашите уроци по испански в Буенос Айрес предлагат персонализирано внимание и материали, предназначени специално за нуждите и интересите на ученика и се предлагат в съответствие с графика и наличността на ученика. Регистрирайте се само за два урока седмично или попълнете целия си график с испански уроци в Буенос Айрес, съобразени с целите за усвояване на испански език по най -добрия начин!

    • Resistencia, Аржентина

    На територията на колежа

    Испански

    Лаборатория за изследвания на демокрацията и ауротитаризма на националния университет в Сан Мартин

    • Buenos Aires, Аржентина

    На територията на колежа

    Испански

    Изберете между групов и индивидуален испански. Тези курсове са идеални за студенти, които искат да научат малко испански или да подобрят това, което вече знаят, за да направят пътуването по -лесно и по -приятно и за продължително обучение. Той е идеален и за тези студенти по обмен, които пътуват в чужбина до испаноезична страна преди започване на колеж и които се нуждаят от бърз процес на потапяне в езика, за да бъдат готови, когато започне семестърът. И накрая, това е добър вариант за тези, които искат да постигнат много напредък в испанския език за относително кратко време и на достъпна цена.

    • Martínez, Аржентина

    На територията на колежа

    Испански

    Easy Tango метод на танго. Сертификат на Аржентинската асоциация на треньорите по танго

    • Buenos Aires, Аржентина

    На територията на колежа

    Испански

    Да подготви Участника да подходи към различни ситуации от ежедневието на испански език за лични, професионални или образователни цели. Да помогне на учениците да развият междукултурни умения, както и да подпомогне ефективен учебен напредък за по -кратък период от време.

    • Buenos Aires, Аржентина

    Дистанционно обучение

    Испански

    За нас е важно всеки ученик да получи индивидуалното внимание, от което се нуждае, и образованието му заслужава. Нашите онлайн уроци по испански комбинират говорна практика и ситуационно обучение, така че това, което научавате в класната стая, може веднага да се приложи извън нея. Общите онлайн класове по испански език са предназначени за учениците да учат, сякаш са в класната стая. Учителят ще ръководи ежедневно целия процес на преподаване и обучение. Имаме и частни курсове по Skype, подготовка за изпит DELE. КАК РАБОТИ: Всяка програма е с продължителност 2 седмици и включва 12 часа работа, ръководена от учители, 3 класа по 2 часа седмично частни класове чрез Skype / Google Meet. Учениците трябва предварително да резервират първото ни интервю, да определят часовете и да определят началния ден на програмата. ИЗИСКВАНИЯ: Няма специфични изисквания. Преди да започнете курса, бихте записали кратко интервю с един от нашите учители, за да зададете най -подходящия материал за вашата програма и избраното ниво на курса. ГРАФИК: Нашите учители са на разположение в делнични дни, от понеделник до петък, от 9 до 20 ч. (Буенос Айрес)

    • Buenos Aires, Аржентина

    На територията на колежа

    Испански

    Интересувате ли се да изучавате испански в AMAUTA, защото можете да получите университетски кредити? Регистрирайте се за нашия специален курс по испански за студенти и се възползвайте от това, че сте част от тази специална група от изключително мотивирани млади хора. Испанската програма на AMAUTA е одобрена от няколко университета от страни по света, което ви позволява да печелите кредити за курсове, които посещавате в AMAUTA. Програмата включва лекции за историята и литературата на Латинска Америка, както и посещения на интересни обекти. Ние ежедневно анализираме вестници и водим дебати по интересни актуални теми.

    • Córdoba, Аржентина

    На територията на колежа

    Испански

    Покажете се на света в най -голямата търсачка в света и продавайте повече. Вашата марка не може да бъде изоставена от най -използваната търсачка в света. Научете се да рекламирате в Google и да направите марката си видима. Присъединете се към цифровата еволюция. С този курс ще се научите да планирате, управлявате и оценявате рекламни кампании на най -голямата рекламна платформа на Google. След завършването ще имате необходимите инструменти за стратегииране и пускане на реклами в мрежата за търсене и графични реклами в дисплейната мрежа. Можете също да анализирате резултатите си благодарение на възможностите, предлагани от Google Analytics. Присъединете се към цифровата еволюция.

    • 538, Аржентина

    На територията на колежа

    Испански

    Този индивидуален курс е проектиран специално за Academia Buenos Aires (от университетски преподавател по бизнес) за студенти, които биха искали да се съсредоточат върху испанския бизнес. За да участвате в този курс, ще ви е необходимо средно ниво на испански (проверете нашия интензивен курс по испански). По време на курса ще научите максимум испанска бизнес терминология, ще разберете бизнес отношенията в Латинска Америка и ще получите представа за аржентинската икономика. Почти няма акцент върху граматическите умения, тъй като те могат да бъдат придобити отделно в общите курсове или по време на допълнителни частни класове. Части от курса се основават на реални казуси, които изискват предварителната подготовка на студента и активно участие в класа. Материалите на курса включват бизнес текстове и периодични издания, за да сте сигурни, че сте в състояние да използвате изразите и структурите, необходими за сътрудничество с клиенти и колеги на испански език. Ще Ви бъде предоставен специфичен бизнес речник и различни справки, свързани с икономическия живот на Латинска Америка. При поискване участникът може да проследи курса по двойки или на малки групи (максимум 6 студенти на група).

    • Rosario, Аржентина

    Английски език, Авестийски

    Нашите курсове по графичен дизайн ви дават набор от умения, които ще развият вашия творчески и артистичен талант в дизайна. Като студент в този курс вие научавате всичко за опаковането, марката и разработването на визуален език, който говори на аудиторията си. Учите се задълбочено как да използвате набор от софтуер, включително Adobe Suite, и придобивате задълбочени познания за нуждите на съвременните фирми за рекламен и търговски дизайн. Това означава, че след завършване имате силни способности в създаването на уеб сайтове, рекламни материали и видео анимация.

    • San Juan, Аржентина

    Испански

    Universidad De Congreso предлага да се обучат счетоводители в областта на бизнес икономиката, способни да решават проблеми и да вземат решения.