Akademichnikursove.com

Курсове в Oranjestad. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Oranjestad тук

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Открити и заяви за Испания през 1499 година, Аруба е придобита от холандската през 1636. Аруба се отделили от Нидерландските Антили през 1986 г. и става отделна, автономна член на Кралство Нидерландия. Движение към пълна независимост е било прекъснато по Аруба "е искането през 1990 година.

Oranjestad е най-големият град в Аруба и дом на някои учебни заведения в страната, като Universiteit Van Аруба и Xavier университет по медицина.

Курсове в Oranjestad - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Oranjestad. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Oranjestad!

Резултати Filter

английски като втори език, разбира се

Xavier University School of Medicine
Кампус Редовно обучение 24 седмици Запитване на информация Аруба Oranjestad

Английски като втори език, за начинаещи и средно активни. За напредък в един от много области на медицинското изследване.