Filter
Курсове
Гърция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Аудио инженерство в Гърция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Аудио инженерство в Гърция

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Аудио инженерните програми разширяват знанията и уменията на студентите, които се интересуват от работата с аудио и звук. Практиката за ръце, работеща с записващо оборудване и софтуерни програми, често е подчертана.

Гърция развита образователната им система с висше образование в горната част. Над 40% от всички гърци живеят в Атина и там е също така, когато най-добрите възможности да упражняват по-висока степен на образование е. Граничи с Албания, Македония, България и Турция, Гърция е туристическа перла с една част от света "и фантастични плажове.

Курсове по Аудио инженерство в Гърция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Аудио инженерство в Гърция. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Аудио инженерство, Гърция

Степени
Място
Гърция
Тип на обучение
Темпо на обучение
Space Under

Space Под организатор на международни напречни културни конвенции, семинари и съвместни проекти, насочени към укрепване и точките на пресичане между творческия ... [+]

Sound Tectonics Workshop Атина Space Под организатор на международни напречни културни конвенции, семинари и съвместни проекти, насочени към укрепване и точките на пресичане между творчески области. Тази година, пространството под управлява първият Интердисциплинарен семинар под надслов Sound Тектоника, канят различни експерти от различни професионални среди да си сътрудничат. Семинарът ще се проведе в The British Hellenic College, Атина, Гърция. Проучването ще се фокусира върху връзката между звук изкуство и архитектура; как бихме могли да предефинира границите на архитектурата, като се използват звук като средство за идентифициране на публично и частно пространство, естетика и архитектурна действие. Градът на Атина има изключително инертен публичното пространство, че не успява да стане функционално комуникативно и мрежа на неговите жители.От 17-24 ноември 2013 г. Семинарът ще проучи потенциала на активиране на публичното пространство чрез засилване на съвместните способности на жител, но и начини да се предефинира нашата пространствено възприятие чрез визуални и звукови нашата околна среда. Работната среща ще даде възможност на участниците да изследват различни начини за справяне със звук като аналитичен инструмент, чрез експериментални предложения. Новата, лесно и достъпно технологии, произвеждащи компютърни интерактивни среди, които наскоро се превърне в точка на интереси в различни области и освен това в областта на архитектурата. Затова ще стигнем до работят по методи за това как да отговор на такива технологии като средство за включване на различни практики, които могат да позволят предаването на градски мащаб на мащаба на интерактивна строителство. Основни функции работилницата - Сътрудничество с известната група художници и архитекти от Испания, Великобритания, САЩ... [-]

Гърция Атина
Септември 2020
Редовно обучение
1 седмица
Кампус
Научете повече на английски