Filter
Курсове
Русия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Аудио инженерство в Русия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Аудио инженерство в Русия

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Аудио инженерните програми разширяват знанията и уменията на студентите, които се интересуват от работата с аудио и звук. Практиката за ръце, работеща с записващо оборудване и софтуерни програми, често е подчертана.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Курсове по Аудио инженерство в Русия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Аудио инженерство в Русия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Аудио инженерство, Русия

Moscow Film School

Sound разширява границите на екрана и от време на време може да засили впечатлението за представлението. Органично илюстрират ... [+]

Sound разширява границите на екрана и от време на време може да засили впечатлението за представлението. Органично илюстрира визуално изображение, или да създадете чувство за живота зад кулисите, без да се отвлича вниманието, и с участието на зрителя в това, което се случва на екрана, чрез използване на съвременни технологии и талант експериментатор - е основната задача на звуков инженер и саунд дизайнер.... [-]

Русия Москва
Запитване на информация
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски