Akademichnikursove.com

Курсове Аудио инженерство в Южноафриканска Република. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Аудио инженерство в Южноафриканска Република

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Аудио инженерните програми разширяват знанията и уменията на студентите, които се интересуват от работата с аудио и звук. Практиката за ръце, работеща с записващо оборудване и софтуерни програми, често е подчертана.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Курсове по Аудио инженерство в Южноафриканска Република - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Аудио инженерство в Южноафриканска Република. Цялата информация тук!

2 резултата за Аудио инженерство, Южноафриканска Република Filter

Разбира се, в техническите изисквания - кратка програма в звук инженерната практика

Damelin Part Time
Кампус Задочно обучение 80 часове Февруари 2020 Южноафриканска Република Йоханесбург

При успешно завършване, учащият ще бъде присъден Damelin Short програма в Sound Сертификат инженерната практика.

Разбира се, в техническите изисквания - кратка програма в звукозапис практика

Damelin Part Time
Кампус Задочно обучение 60 часове Февруари 2020 Южноафриканска Република Йоханесбург

При успешно завършване, учащият ще бъде присъден Damelin Short програма в Sound Сертификат за запис практика.