Filter
Курсове
Бангладеш Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Бангладеш. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Бангладеш

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Бангладеш има регулиращ орган, наречен университет стипендии Комисията на Бангладеш, който контролира 34 държавни университета и 60 частни университети. Тя "е основната цел е да се гарантира, че образователните институции предлагат качеството на образованието. Те също така гарантират, че на студента култура, се спазва във всички висши учебни заведения.

Курсове в Бангладеш - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Бангладеш. Спестете време, научете цялата информация за курсове директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Бангладеш
Тип на обучение
Темпо на обучение
Canadian University of Bangladesh

Училището на либерални изкуства предлага общо образование (GED) курсове, които са части от програмите за студенти, ръководени от различни училища. Съгласно указанията уни ... [+]

The Училище за либерални изкуства предлага общо образование (GED) курсове които са част от програмите за студенти, ръководени от различни училища. Съгласно указанията университет Grants Комисията, GED курсове са основни елементи в придадат цялостен живот основа и на основата на стойността на знания за студенти спрямо отношение на редовните си големи концентрации.

GED курсове GED 101 Във... [-]
Бангладеш Дака
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски