Filter
Курсове
Бангладеш Dhaka Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Dhaka. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Dhaka тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Бангладеш е сред страните с стар, но системата за качество на висшето образование. В страната има 50 публични висшите учебни заведения и над 100 частни институции. Това не само е включен висшето образование да бъдат достъпни, но и увеличава нивото на качеството.

Дака има различни публични и частни висши учебни заведения, Дака университет води в челните редици.Също така, има международни университети, където студентите могат дори да имат достъп до глобални учебните програми

Курсове в Dhaka - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Dhaka. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Dhaka!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Бангладеш
Dhaka
Тип на обучение
Темпо на обучение
Canadian University of Bangladesh

Училището на либерални изкуства предлага общо образование (GED) курсове, които са части от програмите за студенти, ръководени от различни училища. Съгласно указанията уни ... [+]

The Училище за либерални изкуства предлага общо образование (GED) курсове които са част от програмите за студенти, ръководени от различни училища. Съгласно указанията университет Grants Комисията, GED курсове са основни елементи в придадат цялостен живот основа и на основата на стойността на знания за студенти спрямо отношение на редовните си големи концентрации.

GED курсове GED 101 Във... [-]
Бангладеш Dhaka
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски