Akademichnikursove.com

Курсове в Dhaka. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Dhaka тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Бангладеш е сред страните с стар, но системата за качество на висшето образование. В страната има 50 публични висшите учебни заведения и над 100 частни институции. Това не само е включен висшето образование да бъдат достъпни, но и увеличава нивото на качеството.

Дака има различни публични и частни висши учебни заведения, Дака университет води в челните редици.Също така, има международни университети, където студентите могат дори да имат достъп до глобални учебните програми

Курсове в Dhaka - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Dhaka. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Dhaka!

Резултати Filter

общообразователни (БВД) курсове

Canadian University of Bangladesh
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Бангладеш Dhaka

Училището на либерални изкуства предлага общо образование (GED) курсове, които са части от програмите за студенти, ръководени от различни училища. Съгласно указанията университет Grants Комисията, GED курсове са основни елементи в придадат цялостен живот основа и на основата на стойността на знания за студенти спрямо отношение на редовните си големи концентрации.