Akademichnikursove.com

Курсове в Бангладеш. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Бангладеш

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Бангладеш има регулиращ орган, наречен университет стипендии Комисията на Бангладеш, който контролира 34 държавни университета и 60 частни университети. Тя "е основната цел е да се гарантира, че образователните институции предлагат качеството на образованието. Те също така гарантират, че на студента култура, се спазва във всички висши учебни заведения.

Курсове в Бангладеш - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Бангладеш. Спестете време, научете цялата информация за курсове директно тук!

Резултати Filter

общообразователни (БВД) курсове

Canadian University of Bangladesh
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Бангладеш Дака

Училището на либерални изкуства предлага общо образование (GED) курсове, които са части от програмите за студенти, ръководени от различни училища. Съгласно указанията университет Grants Комисията, GED курсове са основни елементи в придадат цялостен живот основа и на основата на стойността на знания за студенти спрямо отношение на редовните си големи концентрации.