ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес администрация в Република Ирландия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес администрация в Република Ирландия

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Студенти, приети в програми по бизнес администрация могат да се запознаят с различните аспекти на водещата организация. Те могат да изследват теми като бизнес комуникация, финанси, счетоводство, управление на човешките ресурси и маркетинг.

Ирландия напоследък въведе закон, който мандатите всички студенти учат висше образование да кандидатстват за държавни заеми, за да могат да постигнат своите високи академични мечти. Първи официален език е ирландски, известен също като келтски Irish, но English (вторият официален език) е по-широко приложение. Националният капитал е Дъблин. Ирландия е символ празнува деня на Свети Патрик (17 март) в цял свят.

Курсове по Бизнес администрация в Република Ирландия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес администрация в Република Ирландия. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес администрация, Република Ирландия Filter

Професионален бизнес курс: Бизнес мениджмънт

Birchwater Education
Курсове
<
Задочно
<
10 седмици
Английски
Кампус

Бизнес администрацията включва много видове мениджърски позиции от големи корпорации до независими фирми, всяка операция се нуждае от квалифицирани администратори, за да успее ...

Научете повече