ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес администрация в Тайланд. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес администрация в Тайланд

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Вземи магистърска степен по бизнес администрация. Тези магистърски програми ще ви даде познания за лидерство, стратегическо планиране и анализ. Както и всички други неща, които трябва да успее в административна роля.

Тайланд (ประเทศไทย), официално Кралство Тайланд (ราช อาณาจักร ไทย) е държава в Югоизточна Азия с бреговете на Андаманско море и залива на Тайланд. В столицата Банкок е в началото на много посетители "маршрути, и докато един модерен град, той има богато културно наследство.

Курсове по Бизнес администрация в Тайланд - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес администрация в Тайланд. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес администрация, Тайланд Filter

Pre-MBA програма

David Game Management School Thailand
Курсове
Юни 2020
<
Редовно
Кампус

Нашата програма има за цел да даде на студентите както на английски и академични умения и специализирани познания необходими за успех на избраните от тях MBA или магистърска с ...

Научете повече