ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес анализ в Франция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес анализ в Франция

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Предметът на бизнес анализ изучава технологии и инструменти, прилагани за анализ на минали бизнес тенденции с цел да придобие ценна вътрешна информация за успешно бизнес планиране. Тук се включват вземане на бизнес решения въз основа на статистически данни и други информации.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Курсове по Бизнес анализ в Франция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес анализ в Франция. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес анализ, Франция Filter

Курс: Правни и данъчни аспекти на бизнеса

IFCAM
Курсове
15 Септ. 2020
<
Редовно
<
2 дни
Френски
Кампус

В края на това обучение участниците ще могат да предложат редица банкови услуги (финансиране, управление, инвестиции и др.), Като вземат предвид ограниченията, които налага вс ...

Научете повече