Akademichnikursove.com

Курсове Бизнес анализ - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес анализ

Обикновено достъпен за завършилите средно образование, курсът е клас или единица за обучение, която може да продължи няколко седмици или до няколко години и се фокусира върху една област на обучение. Тя може да бъде преподавана от един или повече професори или учители и ще има един списък от ученици за целия курс.

Какво представлява курсът по бизнес анализи? Бизнес анализът е изследване на уменията и технологиите, използвани за анализиране на данни и проучване на предишни резултати на бизнеса, за да разберат и планират бъдещето на бизнеса и да вземат по-добри бизнес решения въз основа на данни и статистически данни. Тя включва способността да изследвате, интерпретирате, прогнозирате и обменяте данни и модели, за да подобрите бизнеса. Статистическият анализ е от особено значение при разследване на бизнес данни.

Поемането на този курс не само ще ви научи на посвещението и разбирането на различните видове бизнес практики. Той също така ще ви помогне да се научите да мислите аналитично и да решите проблемите чрез различни методи на мислене.

Всеки колеж и университет е различен, така че разходите за записване и регистрация също ще се различават. Курсът може да продължи от няколко седмици до шест месеца. Свържете се с училищата, които ви интересуват, за по-задълбочена информация относно разходите и таксите.

Провеждането на курс по бизнес анализи може да доведе до кариера в много области. Анализът на научните изследвания, управлението на проекти, науката за данни, управленският анализ и консултациите, както и управлението на услугите или производството, са само някои от кариерите, които прилагат уменията, придобити чрез бизнес анализи. По-специално, управленските умения са много ценни на пазара на труда.

Курсовете могат да се предлагат онлайн, в местен кампус или дори по целия свят, така че не забравяйте да пазарувате и да намерите такъв, който работи за вас. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

11 резултата за Бизнес анализ Filter

бизнес анализ обучение фондация и изпит

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение 6 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн отказвам се от + още 1

Се сертифицират и да докаже си майсторство в основните понятия на бизнес анализ с този бизнес анализ фондация за обучение и изпит пакет.

анализ на бизнес обучение фондация

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение 6 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн отказвам се от + още 1

Овладяване на основните понятия на бизнес анализ с този курс Фондация на бизнеса за анализ.

Маркетинг Анализ: Стратегия за измерване на маркетинга

edX
Онлайн обучение Задочно обучение 4 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Кеймбридж

Научете най-добрите подходи и практики за маркетингово измерване, включително как да използвате показатели за измерване на успеха.

Маркетинг Анализ: Анализ на цените и промоцията

edX
Онлайн обучение Задочно обучение 4 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Кеймбридж

Научете как да използвате анализа на цените и промоцията, за да разпределите ефективно маркетинговия си бюджет, за да увеличите максимално печалбите.

Разширен бизнес

Convertas
Кампус Редовно обучение 5 дни Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства Дубай

Този практически курс ще повиши уменията ви за масажиране, моделиране, интеграция и автоматизация на нови нива. Също така ще усъвършенствате нормализирането и масажирането на шумни данни, подготовката на доклади, анализи и помирение.

Разширена програма за големи данни и визуална анализа за вземане на решения

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Кампус Задочно обучение 100 часове Ноември 2019 Испания Мадрид

Използвайте данните като стратегически актив. Получете достъп до информация в критични моменти за вземане на решения, отървете се от неефективните операционни процеси и подобрете опита на вашите клиенти. Усетете дигиталната трансформация и открийте всички възможности, които предоставя на разположение. Професионалистите, които се специализират в големи данни, са с голямо търсене и се превръщат в един от най-търсените днес.

Разширена програма за големи данни и визуални анализи за вземане на решения (онлайн)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Онлайн обучение Редовно обучение 60 часове Януари 2020 Испания Мадрид Мадридска общност + още 1

Да се използват данни като стратегически актив. Получете достъп до информация в критични моменти за вземане на решения, премахнете неефективните оперативни процеси и подобрете опита на клиентите си. Почувствайте дигиталната трансформация и открийте всички възможности, които предоставя. Професионалистите, които се специализират в областта на големите данни, са много търсени и се превръщат в едно от най-търсените днес.

CORe Course

Harvard Business School Online
Онлайн обучение Задочно обучение 10 - 17 седмици Ноември 2019 Съединени Американски Щати Кеймбридж

Акредитивът на готовността (CORe) е нашият основен принцип за основите на бизнес мисленето - тристепенна онлайн програма, предназначена да ви подготви да участвате пълноценно в света на бизнеса. Кор е разработена от членовете на факултета на HBS, за да внуши дълбоко разбиране на основните бизнес концепции и умения за решаване на проблеми. Управлението на трите курса на CORe - Бизнес анализи, Икономика за мениджъри и Финансово счетоводство - ще ви даде възможност да работите с езика на бизнеса.

Курс за бизнес анализи

Harvard Business School Online
Онлайн обучение Задочно обучение 8 седмици Януари 2020 Съединени Американски Щати Кеймбридж

Разработване на начин на мислене и аналитични умения за интерпретиране и обмен на данни. Бизнес анализът не се основава на ротационно запаметяване на уравнения или факти, но се фокусира върху усъвършенстването на разбирането на ключовите понятия, управленската преценка и възможността ви да приложите курсови понятия към реални бизнес проблеми.

Курс: Правни и данъчни аспекти на бизнеса

IFCAM
Кампус Редовно обучение 2 дни Октомври 2019 Франция Монруж Париж + още 1

Открийте правилата, регулиращи различните етапи от живота на компанията. В края на това обучение участниците ще могат да предложат редица банкови услуги (финансиране, управление, инвестиции и др.), Като вземат предвид ограниченията, които налага всяка правна или данъчна ситуация; обяснете правните и данъчните правила, приложими за жизнения цикъл на бизнеса.

Програма за предварителна бизнес анализ

California State University, East Bay
Кампус Редовно обучение 8 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Хейуърд

Предлагана в сътрудничество с Колежа по бизнес и икономика, Pre-Business Analytics е интензивна, интегрирана програма за бизнес курсове, подготовка за GMAT и критични академични умения за чуждестранни студенти, които се подготвят да влязат в бизнес училище.