Filter
Курсове
Великобритания England Edgware Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Бизнес английски език в Edgware. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Edgware

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Програмите по бизнес английски се фокусират върху преподаване на комуникативни умения и осигуряване на речников запас с бизнес тематика за успешно комуникиране с партньори от цял свят. Акцентът може да се сложи върху международни отношения, финанси или търговия. Освен това се придобиват умения за поддържане на кореспонденция, организиране и провеждане на срещи и презентации.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове Бизнес английски език в Edgware - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Edgware. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Бизнес английски език, Edgware

Степени
Място
Великобритания
England
Edgware
Тип на обучение
Темпо на обучение
Crest Schools of English

Тези класове са идеални за финансови и счетоводни специалисти, които искат да работят по тяхното индустриално-специфични ... [+]

Защо да учим за Кеймбридж ICFE?

Тези класове са идеални за финансови и счетоводни специалисти, които искат да работят по своите специфични за индустрията езикови умения. Проучване за Кеймбридж ICFE ще даде професионалисти възможност да учат и практикуват английски език в широк кръг от счетоводни и финансов контекст, дори ако студентите избират да не се вземе окончателното изпит.

... [-]
Великобритания Edgware
Запитване на информация
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Crest Schools of English

Този курс е за делови хора, които искат да се съсредоточи върху ефективни комуникационни умения ... [+]

Професионалистите, които могат да общуват свободно на английски език имат конкурентно предимство. Водят напред на играта!

Този курс е за делови хора, които искат да се съсредоточи върху ефективни комуникационни умения.

Нашите класове се съсредоточават върху езика, който трябва да работи ефективно в работата си околната среда. Курсът ще покрие необходимите бизнес умения, като например телефон език, английски език за бизнес срещи, презентации, писане на доклад и поддържане на контакт с клиенти.... [-]

Великобритания Edgware
Отворено кандидатстване
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски