Akademichnikursove.com

Курсове по Бизнес английски език в Edgware. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Edgware

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Програмите по бизнес английски се фокусират върху преподаване на комуникативни умения и осигуряване на речников запас с бизнес тематика за успешно комуникиране с партньори от цял свят. Акцентът може да се сложи върху международни отношения, финанси или търговия. Освен това се придобиват умения за поддържане на кореспонденция, организиране и провеждане на срещи и презентации.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове Бизнес английски език в Edgware - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Edgware. Цялата информация тук!

2 резултата за Бизнес английски език, Edgware Filter

Разбира се - финансов английски

Crest Schools of English
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Великобритания Edgware

Тези класове са идеални за финансови и счетоводни специалисти, които искат да работят по тяхното индустриално-специфични

Разбира се - бизнес английски

Crest Schools of English
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Edgware

Този курс е за делови хора, които искат да се съсредоточи върху ефективни комуникационни умения