Akademichnikursove.com

Курсове по Бизнес английски език в Cork. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Cork

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Изучаването на бизнес английски включва различни аспекти на английския език, които имат отношение към бизнеса. Изучаването на думи и изрази с бизнес тематика помагат на студентите по-уверено да се чувстват в международната търговия, провеждане на презентации и преговори.

Ирландия напоследък въведе закон, който мандатите всички студенти учат висше образование да кандидатстват за държавни заеми, за да могат да постигнат своите високи академични мечти. Първи официален език е ирландски, известен също като келтски Irish, но English (вторият официален език) е по-широко приложение. Националният капитал е Дъблин. Ирландия е символ празнува деня на Свети Патрик (17 март) в цял свят.

Корк е английското версия на Irish Corcaigh дума, което означава блато.Центърът на града е бил построен на блатиста местност и лодки бяха в състояние да се движите в канала, който се отдели от многото острови

Курсове Бизнес английски език в Cork - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Cork. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес английски език, Cork Filter

Business English

Direct English
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 седмици Отворено кандидатстване Република Ирландия Cork + още 1