Akademichnikursove.com

Курсове по Бизнес английски език в Sliema. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Sliema

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Изучаването на бизнес английски включва различни аспекти на английския език, които имат отношение към бизнеса. Изучаването на думи и изрази с бизнес тематика помагат на студентите по-уверено да се чувстват в международната търговия, провеждане на презентации и преговори.

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

За всички кандидатки геронтолози и убежище за задълбочени проучвания в страните със застаряващо динамика. Слиема е един от най-добрите места, за да живеят и учат. The геронтология отдел на Слиема Centre - Европейски център за геронтология е много популярен със своите новаторски начини на преподаване и подготовката на бъдещи геронтолози.

Курсове Бизнес английски език в Sliema - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Sliema. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес английски език, Sliema Filter

Бизнес курс по английски език

Inlingua Malta
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Малта Sliema

Този курс по английски език ще ви научи как да общува ефективно в бизнес среда и книгата на inlingua езиков курс обхваща теми и език общ за тази сфера.