Akademichnikursove.com

Курсове по Бизнес английски език в Pa Tong. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Pa Tong

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Програмите по бизнес английски се фокусират върху преподаване на комуникативни умения и осигуряване на речников запас с бизнес тематика за успешно комуникиране с партньори от цял свят. Акцентът може да се сложи върху международни отношения, финанси или търговия. Освен това се придобиват умения за поддържане на кореспонденция, организиране и провеждане на срещи и презентации.

Тайланд (ประเทศไทย), официално Кралство Тайланд (ราช อาณาจักร ไทย) е държава в Югоизточна Азия с бреговете на Андаманско море и залива на Тайланд. В столицата Банкок е в началото на много посетители "маршрути, и докато един модерен град, той има богато културно наследство.

Курсове Бизнес английски език в Pa Tong - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Pa Tong. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес английски език, Pa Tong Filter

Бизнес английски

Sasin Graduate Institute of Business Administration
Кампус Онлайн обучение 36 часове Юни 2020 Тайланд Bangkok Pa Tong + още 1

Индийска черна антилопа бизнес английски програми са забавни и ефективни, защото ние работим в тясно сътрудничество с нашите студенти да им помогне да постигнат целите си. Някои може да искате да се направи преглед на основните положения, докато други могат да искат, специализирано обучение, ниво, която е насочена специализирано съдържание, и практика.