Akademichnikursove.com

Курсове Бизнес английски език в Унгария. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Унгария

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Бизнес английският може да потрябва на тези, които планират да започнат бизнес и трябва да комуникират с представители на фирми от други държави и от цял свят. Учебната програма се фокусира върху комуникативни умения и базови термини, думи и изрази с бизнес тематика.

A излаз на море страна, намерени в региона на Централна Европа с унгарския, техния официален език. Математика на страната и науката подход са изключителни. Той домове първата в света технология институт. Той е тук, че първият парен двигател в Европа е построен през 1722.

Курсове по Бизнес английски език в Унгария - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Унгария. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес английски език, Унгария Filter

интензивно английски език за програмиране (ielp)

International Business School – Budapest
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 100 часове Запитване на информация Унгария Budapest + още 1

Интензивната програма Language (IELP) се управлява успешно от много години насам в International Business School. Нейната основна цел е да подготви учениците за продължаване на обучението си по английски език за по-висока образователна степен.