Filter
Курсове
Филипини Cebu City Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Бизнес английски език в Cebu City. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Cebu City

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Бизнес английският може да потрябва на тези, които планират да започнат бизнес и трябва да комуникират с представители на фирми от други държави и от цял свят. Учебната програма се фокусира върху комуникативни умения и базови термини, думи и изрази с бизнес тематика.

Много обичам добрите хора на Филипините и начина си на живот. Проучване тук също може да ви помогне да научите смесването с културата на хората, като се задължавате си университетски курс в местния колеж, университет и Държавния университет или в Университета на Филипините. Филипините е третият по големина англоезична страна в света, която ще направи нещата по-лесни за чуждестранни студенти.

Тъй като петата най-гъсто населеният град на Филипините, Cebu City е важен център на търговията, търговията и образованието. Топ 10 класират университетите на Филипините се намират в този град с огромен брой други институции, предлагащи качествено образование на посветени учащите.

Курсове Бизнес английски език в Cebu City - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Cebu City. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес английски език, Cebu City

Степени
Място
Филипини
Cebu City
Тип на обучение
Темпо на обучение
3D Universal English Institute

Подготовка за записване в престижна програма на MBA? Търсите нова работа? Търсите ли да започнете нов бизнес в други страни? Търсите ли да разширите бизнеса си в англогов ... [+]

Бизнес английски: 2 класа Бизнес 1: 1 + 2 класове Бизнес Групи + 2 класа ESL 1: 1 + 1 ESL група + 1 клас по избор

Подготовка за записване в престижна програма на MBA? Търсите нова работа? Търсите ли да започнете нов бизнес в други страни? Търсите ли да разширите бизнеса си в англоговорящи страни? Не се тревожи! 3D е тук, за да ви помогне. Курсът за 3D бизнес английски е предназначен за висшия ръководител или предприемач от страни, които не говорят английски език. Тя им помага да изградят своите бизнес английски термини и речник. Най-важното е, че всички курсове съдържат поне 4 класа от класа 1: 1 (от човек до човек / частно обучение) всеки ден, което дава на студентите многобройни възможности да говорят английски в клас. ... [-]

Филипини Cebu City
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
1 - 24 седмици
Кампус
Научете повече на английски