Filter
Курсове
Филипини Lapu-Lapu City Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Бизнес английски език в Lapu-Lapu City. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Lapu-Lapu City

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

В програмите по бизнес английски студентите изучават базови думи и изрази с бизнес тематика и придобиват необходими комуникативни умения, които трябват за провеждане на срещи, презентации, написване на отчети, преговори и други комуникационни сценарии.

Филипините, официално известна като Република Филипини, е суверенна държава в Югоизточна Азия, в западната част на Тихия океан. English е един от официалните езици на Филипините и е задължителен предмет във всички училища.

Курсове Бизнес английски език в Lapu-Lapu City - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Lapu-Lapu City. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес английски език, Lapu-Lapu City

Степени
Място
Филипини
Lapu-Lapu City
Тип на обучение
Темпо на обучение
Genius English Proficiency Academy

Подобряване на възможностите за кариера с нашите практически курсове по бизнес английски, които се състоят от общи, интензивни и специализирани курсове. Ние поставяме акц ... [+]

Подобряване на възможностите за кариера с нашите практически курсове по бизнес английски, които се състоят от общи, интензивни и специализирани курсове. Ние поставяме акцент върху което ви комуникационни умения, които вдъхват доверие и владеене на реалистични бизнес ситуации.

Business English Програма Детайли

Бизнес английски, разбира се, 6 класове на ден; 50 минути на клас

4 класа човек-към-човек с местен учител 2 групови занимания с роден английски учител ... [-]
Филипини Lapu-Lapu City
Ноември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски