Akademichnikursove.com

Курсове по Бизнес английски език в Lapu-Lapu City. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Lapu-Lapu City

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

В програмите по бизнес английски студентите изучават базови думи и изрази с бизнес тематика и придобиват необходими комуникативни умения, които трябват за провеждане на срещи, презентации, написване на отчети, преговори и други комуникационни сценарии.

Филипините, официално известна като Република Филипини, е суверенна държава в Югоизточна Азия, в западната част на Тихия океан. English е един от официалните езици на Филипините и е задължителен предмет във всички училища.

Курсове Бизнес английски език в Lapu-Lapu City - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Lapu-Lapu City. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес английски език, Lapu-Lapu City Filter

бизнес английски

Genius English Proficiency Academy
Кампус Редовно обучение Ноември 2019 Филипини Lapu-Lapu City

Подобряване на възможностите за кариера с нашите практически курсове по бизнес английски, които се състоят от общи, интензивни и специализирани курсове. Ние поставяме акцент върху което ви комуникационни умения, които вдъхват доверие и владеене на реалистични бизнес ситуации.