Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Florida Fort Lauderdale Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Бизнес английски език в Fort Lauderdale. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Fort Lauderdale

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Изучаването на бизнес английски включва различни аспекти на английския език, които имат отношение към бизнеса. Изучаването на думи и изрази с бизнес тематика помагат на студентите по-уверено да се чувстват в международната търговия, провеждане на презентации и преговори.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Форт Лодърдейл е град в американския щат Флорида, на брега на Атлантическия океан 23мили (37 км) на север от Маями. Форт Лодърдейл е кръстен на поредица от укрепления, построени от САЩ по време на Втората война Seminole. Осем висши учебни заведения имат основни или сателитна кампуса в Ft Lauderdale.

Курсове Бизнес английски език в Fort Lauderdale - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес английски език в Fort Lauderdale. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Бизнес английски език, Fort Lauderdale

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Florida
Fort Lauderdale
Тип на обучение
Темпо на обучение
LAL Language Centres

Този курс е курс за подготовка на изпити за авиационни специалисти и тези, които планират да влязат в индустрията, които трябва да постигнат и поддържат ниво 4 (оперативн ... [+]

Английски за авиация: подготовка на ICAO на ниво 4 в САЩ

САЩ: Форт Лодърдейл или Бостън

Изискванията на ИКАО ниво 4 са изискване за пилотите на търговски и частни авиокомпании, включително пилоти на хеликоптери, които летят в международен мащаб; Служители за контрол на въздушното движение (ATCO) и помощници; който използва гласови съобщения въздух-земя за международни въздушни операции.... [-]

Съединени Американски Щати Fort Lauderdale Boston
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
10 - 10 седмици
Кампус
Научете повече на английски
The Language Academy

Цялостен курс, който се фокусира върху бизнес английски и американски корпоративна култура. ... [+]

Курс: Executive English

Вашият успех започва от тук

Главен изпълнителен

Цялостен курс, който се фокусира върху бизнес английски и американски корпоративна култура. Ще научите финансови и банкови термини, пишете доклади и да практикуват своите делови преговори и презентации умения.

Executive Plus

В допълнение към класовете на групата ще получите 5 частни уроци, където можете да се съсредоточите върху вашите специфични нужди професионални езикови. Частните уроци могат да бъдат планирани в удобно за вас време на учебните часове. Всеки частен клас е 50 минути. ... [-]

Съединени Американски Щати Fort Lauderdale
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски