Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес в азиатския регион - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в азиатския регион

Курсовете предлагат допълнителна лицензия или сертификация за специализирани области или работни места. Повечето са достъпни чрез колежи, университети и професионални институции.

Какво е курс в азиатския бизнес? Разширете потенциала за бизнеса си с азиатска перспектива. Повечето фирми имат западен фокус, но компаниите, които избират да се разширят на азиатски пазари, имат нужда от служители, които знаят как да комуникират и да работят с различна бизнес перспектива. Повечето от тези курсове или семинари се предлагат в Азия с пълното им потапяне в азиатските бизнес практики и култури, както и възможностите за общуване с бизнес лидери. От наличните двудневни семинари до месечните лицензионни курсове тези курсове предлагат международна перспектива.

Изучаването на сложността на други култури и начина, по който те работят в бизнеса, икономиката и политиката, помага на участниците в курса не само в бизнес ситуации, но и в техните общности и междуличностни отношения. Уменията за управление и възможността за разграничаване на икономически рискови фактори се отразяват във всички аспекти на бизнеса както в страната, така и в чужбина и могат да бъдат използвани в личния живот на студентите.

Разходите за участие в един от тези семинари или курсове варират в зависимост от страната и продължителността. Заинтересованите лица трябва да проучат избрания курс, заедно с разходите за полет, настаняване и храна, преди да вземат решение.

Курс по азиатски бизнес подготвя студентите да работят с азиатски бизнесмени. Много компании имат глобално присъствие или се стремят да увеличат бизнес партньорството си и да работят с азиатските страни от Китай и Япония в Малайзия. Служителите, които притежават сложни познания за различните културни норми и как азиатците извършват бизнес, често са по-добре подготвени да се справят с тези сделки. Предприемачите, които се стремят да разширят своя глобален обхват, също могат да се възползват от този курс.

Повечето курсове се предлагат в международни кампуси в краткосрочен формат за записване на пълен работен ден. Разширете кариерата си с търсенето на програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Бизнес в азиатския регион

Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK)

Този двудневен семинар ще ви обучават за оценка и управление на клиенти в B2B сектора в Азия.Курсът ви учи на структуриран подход ... [+]

B2B Customer оценка в Азия

Курс Преглед

Този двудневен семинар ще ви обучават за оценка и управление на клиенти в B2B сектора в Азия. Курсът ви учи на структуриран подход за оценка на продуктите спрямо фитнес конкурент предложения, количествено определяне на размера на пазарите и тестват тези пазари, без да поема прекалено голям риск. Освен това, на семинара предвижда въвеждане в създаване на каналите за продажба, изготвяне на кампании продукта на пазара и управление на взаимоотношения с ключови клиенти. ... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Януари 2020
Редовно обучение
2 дни
Кампус
Научете повече на английски
IES Abroad

... [+]

То насърчава научните и академичните иновации, обслужва икономическото и социалното развитие и подпомага растежа на бизнеса.

Курсове

Корпоративни ораторски сесии от ръководители на индустрията и водещи експерти Фирмени посещения в различни индустрии и в различни видове компании (мултинационални корпорации, съвместни предприятия, държавни предприятия) Вскидневенвие ... [-]
Китай Шанхай
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 месец
Кампус
Научете повече на английски