Akademichnikursove.com

Курсове Бизнес икономика в Испания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес икономика в Испания

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Курсове по Бизнес икономика в Испания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес икономика в Испания. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес икономика, Испания Filter

Интензивен курс за конкурентните ефекти на сливания

Barcelona Graduate School of Economics
Кампус Задочно обучение 3 дни Запитване на информация Испания Барселона

Интензивният курс за конкурентни ефекти на сливанията в Barcelona GSE ще предостави на участниците (независимо дали са адвокати или икономисти, работещи за фирми или агенции) задълбочено разбиране за решаващата роля на упражняването на конкуренцията в контрола на сливанията, като се вгледат в установени и нови икономически теории по сливания, съответните емпирични методи, както и да предложат проницателни дискусии по последните скорошни случаи на сливания в Европа и САЩ.