Filter
Курсове
Китай Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес икономика в Китай. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес икономика в Китай

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Китай, официално хората "е Република Китай, е суверенна държава, разположена в Източна Азия. Това е светът "е най-многолюдната страна, с население от над 1,350 милиарда.

Курсове по Бизнес икономика в Китай - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес икономика в Китай. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес икономика, Китай

IES Abroad

Няма никаква грешка в хоризонта на Шанхай. От извисяващата се Ориенталска перлена кула до заливащия се бент над река Хуанпу, Шанхай блести с възможност. Каним ви да изпит ... [+]

Преглед

Няма никаква грешка в хоризонта на Шанхай. От извисяващата се Ориенталска перлена кула до заливащия се бент над река Хуанпу, Шанхай блести с възможност. Каним ви да изпитате от първа ръка всичко, което този вълнуващ град може да предложи.

Шанхай е икономически и културен център на повече от 22 милиона души. Ще научите и общувате в мандарин и английски, докато сте изложени на местния шанхайски диалект - само един пример за многото уникални езици и култури, които съществуват в различни региони в цялата страна.... [-]

Китай Шанхай
Запитване на информация
Английски,Китайски
Редовно обучение
1 - 2 семестри
Кампус
Научете повече на английски