Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес с култура и лукс - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес с култура и лукс

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Курсове Бизнес с култура и лукс - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес с култура и лукс. Спестете време, научете цялата информация за курсовете директно тук!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Бизнес с култура и лукс

European School of Economics

За да бъдат наистина еманципирани професионалисти в сектора на недвижимите имоти на луксозния свят, е необходимо да се предефинират крайъгълните камъни на тяхната роля. ... [+]

За да бъдат наистина еманципирани професионалисти в сектора на недвижимите имоти в луксозния свят, крайъгълните камъни на нечия роля трябва да бъдат предефинирани. По-специално, за да се работи успешно в света на лукса, е необходимо да се съсредоточи вниманието върху две различни макроматериали: професионалната и естетическата.

Изпълнителният курс по луксозни недвижими имоти на ESE има за цел да интегрира и двете измерения, като предложи набор от модули, които балансират елементите на системата. От една страна, от съществено значение е да се развие силна професионална сила, от друга страна е необходимо да се погледне по- отблизо на ключовите меки умения .... [-]

Италия Флоренция
Запитване на информация
Италиански
Редовно обучение
3 месеца
Кампус
Научете повече на английски