ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес комуникации в Мексико. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес комуникации в Мексико

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Да се ​​научим да комуникира нечии идеи в положителен и ефективен начин е много важна част от бъдеш успешен бизнесмен. Бизнес комуникация се фокусира върху това как да направите това чрез различни медии. Сред тези, които изучава може да е графичен дизайн, видео, фотография, публично говорене и писане.

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Курсове по Бизнес комуникации в Мексико - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес комуникации в Мексико. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес комуникации, Мексико Filter

Семинар за стратегии за ефективно общуване

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Курсове
21 Февр. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
24 часове
испански
Кампус

Целта на тази програма е да развие умения и техники за междуличностна комуникация, за да се постигне ефективно предаване и приемане на съобщения; управление на асертивност и о ...

Научете повече