Akademichnikursove.com

Курсове Бизнес мениджмънт в Индия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Индия

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Програмите за бизнес мениджмънт осигуряват на студентите знания, които им трябват за придобиване на лидерски позиции в професионална среда. Голям акцент се слага върху комуникационните умения, знания на организационната структура и принципите за управление на човешки ресурси.

Индия, официално Република Индия, е държава в Южна Азия. Това е седмата по големина страна в света, втората най-многолюдната страна с над 1.2 милиарда души, както и най-многолюдната демокрация в света

Курсове по Бизнес мениджмънт в Индия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Индия. Цялата информация тук!

2 резултата за Бизнес мениджмънт, Индия Filter

Бизнес програми

Greystone College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Канада Ванкувър Торонто Индия Ню Делхи + още 3

Получете умения за ефективно управление на бизнеса и комуникация в международна среда

основната програма за управление: на новоназначения мениджър

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Кампус Задочно обучение 3 дни Запитване на информация Съединени Американски Щати Ан Арбър Индия Bengaluru Обединени Арабски Емиерства Дубай Тайланд Банкок + още 6

В тази програма, ще се фокусира върху промените, които ще срещнете в прехода си от managee на мениджър. Ще научите успешни практики, използвани в управлението на двете оперативни дейности и отделните служители.